Om företagetMother Earth Pilates invigdes i maj 2012 i Danscompagniets lokaler numera Danshuset Fridhemsplans lokaler  på Fridhemsgatan 28.

Charlotte Assarsson är certifierad STOTT Pilates instruktör nivå 1 och 2, Matwork, reformer, CCB, ISP och har arbetetat som instruktör sedan 2006. Utbildningen och certifieringen har tagits på Stockholm Pilates Center under ledning av Carita Lesche.
 
Mother Earth Pilates studio invigdes i dessa lokaler i april 2012 men då i DansCompaniets regi.

Charlotte har tidigare arbetat med Pilates maskinträning på Planet Fitness och med danselever på Bolandgymnasiet i Uppsala samt matt-träning i grupp på bl.a. Centralbadet, FeelGood, Sagamotion, Arenamotion och Bolandgymnasiet. 
Hon fortbildar sig kontinuerligt, senast till Garuda- och Total Barre instruktör. 

Charlotte har en bakgrund som professionell dansare, musikalartist och danspedagog.


Mother Earth Pilates är en del av Mother Earth Artists som drivs sedan 1991 av Charlotte Assarsson och Armand Gutheim.
Vill ni läsa mer om Mother Earth Artists klicka här  


Kundomdömen:

"Jag tränar individuellt i Pilatesmaskiner varje fredagseftermiddag efter en fullspäckad vecka med jobb, familj och olika aktiviteter. Pilatesträningen ger mig ro, styrka och smidighet. Lugnet, välbefinnandet och kroppskontrollen bär jag med mig i flera dagar efteråt. Träningsformen är en bra investering för både kropp och själ."
Ann-Christin

"Charlottes träning har gett mig energin tillbaka. Slut med att "kollapsa framför Tv´n" på kvällarna. I hela mitt liv har jag haft ryggbesvär och känt trötthet pga en skada från Karateträning. Hos Charlotte har jag fått anpassade dagliga övningar, som har tagit bort det onda och gett mig energin tillbaka."
Christer

"Med Charlottes kompetens, noggrannhet och inspirerande sätt har hon fått min trötta och lite svaga kropp att komma i form och hitta styrkan igen. Med hennes starka engagemang är varje träningspass lika positivt både för kroppen och själen!"
Marika

"Charlotte är mycket uppmärksam och iakttar kroppen och rörelserna noggrant under övningsmomenten. Jag har med hennes hjälp fått en bra kroppskontroll och dessutom bättre matvanor med alla små tips hon har gett mig under våra möten."
Evelina

"Charlotte hjälpte mig att rehabilitera min onda rygg. Med bra lämpade metoder och kunskap guidade hon mig till läkning samt att förebygga framtida problem. I dag känner jag mig rörlig och stark."

Sylvia 

Företaget är anslutet till ACTIWAY, som förut hette Friskvårdschecken.


Mother Earth PilatesMother Earth Artists
orgnr. 769610-2347

Momsregnr: SE7696102347
Postgiro: 634 45 43 - 1
Företaget innehar F-skattsedel
Fleminggatan 29
11226 Stockholm
charlotte@motherearthpilates.com
0733-128212